Bunyó

2024.04.23. 11:00

Kicsik és nagyok is osztották a pofonokat a Csetepatén (videó)

Mindenki érmet kapott a Fehérvár Küzdősport SE házi megmérettetésén, ahol az egyesület több korosztályának ökölvívói is ringbe szálltak. Győzteseket nem hirdettek.

Ferencz Balázs

Szép számmal szálltak ringbe a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívói

Fotó: Ferencz Balázs

Zsúfolásig telt szombat délelőtt a Fehérvár Küzdősport SE Deák Ferenc utcai terme. Az egyesület időközönként, de rendszeresen szervez közös kesztyűzést sportolói számára, melyen minden vállalkozó kedvű bunyós ringbe szállhat. Sok kissrác és ifjú hölgy is kesztyűt húzott, a legfiatalabbak csak kesztyűre üthettek, az idősebbek számára engedélyezett volt a bunyó. Azonban mindenki csakis fejvédőben léphetett ringbe, s alaptétel volt, hogy vigyáznak egymásra. Annak ellenére, hogy az erőtől duzzadó ütések elmaradtak, élvezetes csatákat vívtak a kötelek között az ökölvívók. 

Berki Mazsi (balra) és Hollósi Jázmin a ringben
Fotó: Ferencz Balázs

Az RTL Sztárbox sorozatát győztesen megvívó Berki Mazsi a celebek nemzetközi megmérettetésére készül, s a Csetepatén a magyar bajnoki ezüstérmes Hollósi Jázminnal bokszolt látványos mérkőzést 3x2 percben.

 A hobbisták csoportjából is akadt, aki sparringolt, de éppúgy, ahogy a többi meccsen, náluk sem hirdettek győztest, minden küzdő nyakába aranyérem került. 

Senki sem maradt alul. A mérkőzéseket hivatalos bírók vezették,  Török Zoltán (középen) és Horváth Balázs
Fotó: Ferencz Balázs

A program legizgalmasabb összecsapását a diákolimpia-győztes Frank Dominik és a magyar bajnoki bronzérmes, a profik táborában pedig veretlen Major Milán vívták.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában