Frissen Fejérből

2024.05.02. 12:11

Holttestet találtak a Skálához közeli parkban – mi történhetett? (helyszíni fotóval!)

Olvasói megkeresés érkezett szerkesztőségünkbe arról, hogy május elsején, a hajnali órákban az OTP bank és a Skála között területen egy holttestet találtak. Joggal merült fel olvasónkban a kérdés: mi történhetett, akár gyilkosság? Utánajártunk a hivatalos szerveknél, hogy eddig mit lehet tudni az esetről.

Kecskés Zoltán

Fotó: HBN/Archív

– Tegnap reggel, fél 8-kor már kint volt a mentőszolgálat és a rendőrség is, majd később helyszíni szemle volt, ami eltartott délig. A rendőrség az ott lakókat kérdezte, hallottak-e valamit, vagy történt-e valami komolyabb veszekedés a hajnalban?! Ebből mi, lakók, azt a következtetést vontuk le, hogy akár gyilkosság is történhetett – mondja az egyik ott élő, aki hozzátette: – Ijesztő látvány volt ez, számunkra nem mindennapi történés. Egyébként ahol a holttest feküdt, amúgy is egy problémás környék, sajnos folyamatos probléma, amikor már jön a jó idő, hogy a hajléktalanok folyamatosan ott isznak, vagy a kisebbségi családok ülnek ott.

A lakókat felzaklatta az eset  
Fotó: Olvasó

Megkeresésünkre a rendőrség a halálesettel kapcsolatban közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Azt írják, hogy "2024. május 1-jén reggel bejelentés érkezett arról, hogy Székesfehérváron, a Rákóczi utca 14. számnál lévő parkban egy férfi holttestet találtak. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel."

Az Országos Mentőszolgálat a FEOL megkeresésére közölte, hogy a helyszínre érkező "bajtársak" egy 60 év körüli férfi halálának tényét állapították meg.
 

A vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!