Családi majális

2024.05.04. 19:30

Bábelőadás, musicalműsor és gólyalábasok – így telt a csalai piknik (galéria)

Egész napos családi programmal, zenével, bábelőadással és játékokkal várta a csalaiakat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szombaton.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Május első hétvégéjén rendezvénytérré alakult a csalai Török Ignác utcai játszótér és a mellette lévő füves terület. Ekkor tartották ugyanis a Csalai piknik és majális névre keresztelt programot.

Elsőként már jól ismert slágerekkel és saját szerzeményeivel a Pitypang zenekar énekeltette és táncoltatta a gyermekközönséget, mosolyt csalva a legkisebbek arcára is. A koncert után Barna Zsombor Vitéz László menyecskét keres című bábelőadását élvezhették a program résztvevői.

A kellemes tavaszi időben a felnőttek is találhattak kedvükre való programot: népszerű slágereket felvonultató operett- és musicalműsorral készült a csalai programra a Budapesti Operettszínház két művésze, Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman.

A fellépők színvonalas műsora és a gyermekkacajt előidéző gólyalábas előadás mellett cirkuszi akadémia, kézműves foglalkozás és különféle játékok is várták a program látogatóit.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában