Nyomozás

2024.05.22. 16:40

Ollóval támadt egy fehérvári kisdiák

Ollóval támadt egy diák az osztálytársára, majd a tanárára egy fehérvári általános iskolában. Az ügyben feljelentés történt.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Sajtóértesülések szerint egy másodikos diák támadt osztálytársára múlt hét pénteken a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolájában. A támadó gyerek az információk szerint  nyakon akarta szúrni az egyik osztálytársát egy ollóval, majd pedig, mielőtt kivitték a teremből, másokra, köztük egy tanárra is rátámadt.

Az iskola fenntartója a Székesfehérvári Tankerület Központ, melynek vezetője, Török Szabolcs a feol.hu-nak elmondta: az esetről természetesen a fenntartó is tudomást szerzett. Az ügyben feljelentés történt, az érintett iskola a hatóságok rendelkezésére áll. Az ügyről, illetve az esetleges előzményekről azonban a nyomozás érdekében, annak lezárultáig nem kívánnak tájékoztatást adni – hangsúlyozta, de hozzátette: a fenntartó minden szükséges segítséget megad az intézménynek az eset kezeléséhez. A feol.hu megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy megtudjuk, indult-e nyomozás az ügyben. A rendőrség azt válaszolta, hogy súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás érdekeire való tekintettel az ügy részleteiről azonban bővebb információt – az eljárás jelenlegi szakaszában – nem áll módjukban nyilvánosságra hozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!