Születésnap

2024.05.11. 14:25

A 100 éves Edit nénit köszöntötték

Fodor Kálmánné Edit nénit köszöntötte szombat délelőtt a város nevében Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő, valamint a Polski Fiat 125p Klub tagjai a Városháza dísztermében.

Déri Brenda

Edit nénit a Városházán köszöntötte Cser-Palkovics polgármester, Deák Lajosné önkormányzati képviselő, valamint a Polski Klub tagjai

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Csinos, elegáns öltözetben ragyogó szemekkel fogadta Edit néni a gratulációkat, apró ajándékokat és virágcsokrokat május 11-én a Városháza dísztermében, ahol azért gyűltek össze, hogy őt ünnepeljék. Mint mondta, minden nap egy ajándék és nagyon örül neki, hogy megélhette ezt a napot.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Edit nénit elsők között Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő köszöntötte, majd sorra jöttek a rokonok, barátok és a Klub tagjai, amelynek az ünnepelt is tagja már hosszú évek óta. A születésnapos és férje ugyanis még 1972-ben vásárolt egy szürke autót, amely a mai napig a tulajdonában van. A jármű színe azért is hangsúlyos, mert mint a köszöntésen megtudtuk, férjével hosszasan tanakodtak a kereskedésbe vezető úton, hogy milyen színű autót vásároljanak, majd odaérve csak szürke Polski Fiat autók voltak, így a választás egyszerű volt. 

Az ünnepelt és férje még 1972-ben vásárolta meg autóját
Fotó: Nagy Norbert / FMH

A ma már veteránnak számító négykerekűvel jó ideig Edit néni is szelte az utakat és rengeteg Polski Klub rendezvényre is ellátogatott vele. Sőt mi több a délelőtti órákban az arra járók láthatták is az autót a Hermann László Zeneiskola udvarán a Klub többi veterán járművével együtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában