Egyre többen látogatják a fagylaltozókat

2024.04.28. 12:00

Milyen fagyiárakkal találkozhatunk a megyében?

A kedvező, már-már nyárias időjárásnak köszönhetően egyre többen látogatják a fagylaltozókat. De mennyibe kerül egy gombóc fagylalt? Milyen árakkal találkozhatnak, akik lehűtenék magukat a hideg nyalánksággal?

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Először Székesfehérvár belvárosába vettük az irányt, ahol 500 forintért árultak egy gombóc fagyit és a választék is kielégítőnek számított. A betérők ízlésviláguknak megfelelően választhattak a számos íz közül. 

Majd ezt követően megnéztük a Velencei-tó környékét is, ahol valamivel drágább fagyiárakat tapasztaltuk. Itt már 550 forintba került egy gombóc fagylalt. Az mindkét esetben megfigyelhető volt, hogy az elmúlt 1-2 évben évente átlagosan 50-100 forinttal emelkedett egy gombóc fagyi ára. 

Az, hogy ez sok vagy elfogadható, mindenki döntse el maga. Az azonban biztos, hogy egy négy-, öttagú család, abban az esetben, ha fejenként 2 gombócot fogyaszt, 5-6 ezer forinttal számolhat, ha egy fagyizóba látogat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában