Programsorozat

2024.04.30. 12:56

Már építik az agárdi pálinkafesztivál helyszínét - parkolási rend változás!

Kedden megkezdődött a pénteken startoló agárdi pálinkafesztivál építése. A fesztiválközpont területét érintő módosításokra hívta fel a figyelmet a szervező.

S. Töttő Rita

Forrás: Pálinkafesztivál közösségi oldala

Nagyszabású programsorozattal készül az idei évben is a gárdonyi önkormányzat a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor és Pálinkafesztiválon, melynek központja ezúttal is a Szarvas szobor körül lesz. A fesztivál építése már ma, kedden megkezdődött – jelentette be a szervező, felhívva a figyelmet: a megszokott parkolási rend ezért április 30-a reggelétől módosult. Az autósok a volt-Nádas étterem előtti parkoló helyett a posta mögötti parkolót tudják használni parkolásra. A helyszínre ugyanis már érkeznek a rendezvény faházai, a szakemberek telepítik az áramot, és folyamatos lesz a teherautók mozgása is. A parkoló gépkocsikban okozott sérülések elkerülése érdekében azt kérik, ide már ne parkoljanak. Sőt, a régebb óta ott álló autók is nehézséget okoznak a szervezőknek a telepítés során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában