Frissen Fejérből

2024.04.30. 20:00

Május elsején a kiállítások is zárva tartanak

Május 1-jén, szerdán a Gorsium Régészeti Park kivételével a Szent István Király Múzeum valamennyi kiállítóhelye zárva tart. A táci létesítményben ezen a napon is 10 és 18 óra között látogatható az Agyagkatonák – Az első kínai császár halhatatlan őrei című nemzetközi tárlat.

Gombor Lili

A május 1-jei, szerdai munkaszüneti napon a Szent István Király Múzeum valamennyi kiállítóhelye zárva tart, kivéve a Gorsium Régészeti Parkot. A táci kiállítóhelyen múlt héten nyílt meg az Agyagkatonák – Az első kínai császár halhatatlan őrei című tárlat, mely a szegedi Móra Ferenc Múzeummal együttműködésben érkezett a Gorsium Régészeti Park kiállítótermébe. Csin Si Huang-ti agyagkatona-seregének másolatát 10 és 18 óra között látogathatják az érdeklődők. A Szent István Király Múzeum május 2-tól, csütörtöktől a megszokott nyitvatartási időben várja látogatóit – áll az ÖKK közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában