Sorsfordító kérdések

2024.04.16. 08:00

Az Országjáró Fórum egyik állomása volt Sárbogárd

Kovács Zoltán államtitkár országjáró programjának sárbogárdi állomásán örömmel válaszolt a közönség kérdéseire is.

Bokányi Zsolt

Fotó: Varga Gábor Facebook

Varga Gábor országgyűlési képviselő vendége volt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Sárbogárdon az Országjáró Fórum programsorozat keretén belül. Érdekes beszélgetés és előadás zajlott a mindenkit foglalkoztató aktualitásokról, a háború eszkalációjának veszélyéről, a belpolitikát borzoló kérdésekről, valamint a közelgő választásokról. 

Fotó: Varga Gábor Facebook

Varga Gábor a rendezvény után megköszönte az államtitkár kitűnő előadását és őszinte válaszait, illetve kiemelte – Polgári közösségünk erős, ezért bátran futunk neki az előttünk álló megmérettetéseknek. Sorsfordító kérdések tornyosulnak előttünk, amelyekben sajnos nem számíthatunk az ellenzékre – most a legfontosabb összezárnia a tábornak!

Fotó: Varga Gábor / Facebook

Kovács Zoltán közösségi oldalán köszönte meg a meghívást és az érdeklődést – A közelgő európai parlamenti és önkormányzati választások eredményei Dél-Fejér választóit is érintik és érdeklik. Köszönöm a figyelmet és a tartalmas beszélgetést a résztvevőknek, a meghívást pedig Varga Gábor képviselő úrnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában