Frissen Fejérből

2024.05.17. 10:33

Kizuhant a harmadik emeletről egy férfi Dunaújvárosban (videó)

Szerelés közben elvesztette az egyensúlyát, így zuhant ki egy 40 év körüli férfi az egyik dunaújvárosi épület harmadik emeletéről.

Szanyi-Nagy Judit

Emelt szinten zajlott az életveszélyesen megsérült férfi ellátása

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Az ügyelet szerencsére a közelben volt, így a mentőszolgálat munkatársai hamar a helyszínre tudtak érni ‒ számol be a május 15-én, szerdán történt esetről közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat

A helyszínre azonban további segítség, vagyis több mentőegység ‒ köztük egy mentőhelikopter is ‒ érkezett, hogy az életveszélyesen megsérült férfit mielőbb emelt szinten elláthassák. A csapatmunkának, valamint az időben érkezett segítségnek köszönhetően a sérült állapotát stabilizálni tudták, a balesetet szenvedett férfit légi úton kórházba szállították.

Társlapunknak, a Dunaújvárosi Hírlapnak a rendőrség az alábbiakat nyilatkozta a szóban forgó esettel kapcsolatban, még szerda este 7 óra után: „Tájékoztatjuk, hogy május 15-én Dunaújvárosban a Kossuth Lajos utcában egy társasház harmadik emeletéről egy férfi – eddig ismeretlen okból – az ablakból kiesett. A sérültet a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja, a jelenlegi információk alapján bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel.

A kiérkezett mentőhelikopterről, amely a Vasmű út–Kossuth Lajos utca kereszteződésben tudott leszállni, kollégáink videót is készítettek:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!