Sárosd

2017.03.09. 15:34

Sárosd: iskolahívogató és iskolanyitogató

A nagycsoportos óvodások március elején két alkalommal óvodai környezetben ismerkedtek a leendő tanító nénikkel, majd a hónap második felében délutáni foglalkozásokon vesznek részt az iskolában – tudtuk meg Bárkányiné Vohl Mária igazgatótól.

V. Varga József

Az anyanyelvi és a matematikai játékok mellett a képességfejlesztő foglakozásokon a sport, a játék, a kézművesség, a rajz és az énekes mozgás gyakorlatok jelennek meg a délutánra szervezett programokon. A gyerekek megismerkednek az iskola életével, az iskolai szokásokkal, játékos formában felkészülnek az iskolás létre, iskolai környezetben is találkoznak leendő tanítóikkal.

A nagycsoportos óvodásokat március 16-án, csütörtökön és március 22-én, szerdán 13 órától várják az oktatási intézménybe. Fedezzék fel az iskolát és ismerkedjenek mindazon lehetőségekkel, amit „A baptista iskola több mint iskola” hitvallással nyújtani tudnak a gyerekeknek.

A beiratkozás várható időpontja: április 19-20. A könyvtárban április 20-án, csütörtökön 15 és 16 óra között foglalkoztatót tartanak. Május 9-én, kedden 16.30 órától a beiratkozott 1. osztályosok szülei részére rendeznek szülői értekezletet. Augusztus harmadik hetében mennek a tanítónők családlátogatásra, majd a hónap utolsó hetében háromnapos iskola-előkészítő foglalkozásra kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!