Labdarúgó NB III

2024.05.11. 10:39

Közelségbe kerülhet a bajnoki cím

Az év rangadója vár az Iváncsára, amely a Szentlőrincet fogadja a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoportjának 28. fordulójában.

Szabó Róbert

Az Iváncsa (pirosban) a Kaposvár ellen 3-3-as döntetlent játszott

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Sikerült nyernünk Érden egy hullámvölgyes időszak után. Bár a játék nem volt szemet gyönyörködtető, de nem is ez volt a fontos – nyilatkozta lapunknak Tóth András, az iváncsaiak vezetőedzője. Hozzátette, úgy várhatják a Szentlőrinc elleni rangadót, hogy ismét minden a helyére került.

A szakember arról is beszélt, hogyha sikerülne nyerniük akkor öt pontos előnyre tennének szert, ami úgy érzi, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt sorsdöntő lehetne.

Az őszi, Szentlőrinc elleni mérkőzésen nem volt szerencsés az Iváncsa, akkor sérülések és eltiltások miatt mindössze tíz játékos állt Tóth András rendelkezésére. Bár így is vezetett, végül 2-1-re kikapott.

– Úgy gondolom, ha a játékosaink jó napot fognak ki és a játékunk működni fog, akkor abszolút esélyesei vagyunk ennek a meccsnek. Bele kell állnunk teljes mellszélességgel, elő kell húzni a jobbik formánkat. Azonban fontos megemlíteni, hogy a  Szentlőrinc nagyon jó csapat, stabilak, jól védekeznek. Nyilván egy borzasztó nehéz meccs vár ránk, ez nem kérdés – zárta gondolatait Tóth András.

Az Iváncsa vasárnap 17.00 órától folytatja a sorsdöntő mérkőzésen a Szentlőrincet az NB III Dél-Nyugati csoportjának 28. fordulójában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában