Vidi - MTK után

2024.05.04. 21:00

Grzelak: "Az érmeket az utolsó meccs után osztják ki"

A Fehérvár FC 4-0-s győzelmet aratott az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 31. fordulójában az MTK Budapest vendéglátójaként.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak elégedetten szemlélhette csapata emberelőnyös játékát

Fotó: Kricskovics Antal

Az MTK már a 10. percben emberhátrányba került, miután Kádár Tamás utolsó emberként akasztotta meg Karamokot. A Fehérvár FC felőrölte ellenfelét, sorrendben Katona Mátyás, Tobias Christensen, Csongvai Áron és első élvonalbeli gólját ünneplő Pető Milán találtak a kapuba.

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, energikusan, jó sebességgel. Elég gyorsan jött a piros lap, ami aztán megváltoztatta a meccs dinamikáját. Sokszor nem egyszerű kihasználni egy emberelőnyt, ilyenkor az ellenfél betömörül a kapuja elé és a védekezésre összpontosít, így különösen örülök, hogy 3-0-s vezetéssel mentünk a félidőre - értékelt Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője. - A második játékrészben az MTK felállást váltott, öt védővel játszottak, amit nehezebb volt feltörni. A szünet után kialakíthattunk volna több helyzetet, lehettünk volna élesebbek a kapu előtt, de a végén Pető Milán megszerezte az első NB I-es gólját, volt tizenegyesünk is, összességében nagyon elégedett vagyok azzal, amit mutattunk. Tudjuk azonban, hogy az érmeket az utolsó meccs után fogják kiosztani, ennek szellemében továbbra is csak a következő mérkőzésre koncentrálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában