Sarkos vélemény

2024.05.01. 17:48

Galló Vilmos: A szövetségi kapitány egy bohóc

A fenti mondat hagyta el a válogatott támadójának száját a Románia elleni vereséget követően.

Szupkai Gábor

Galló Vilmos (pirosban) nincs túl jó véleménnyel a szövetségi kapitányról

Fotó: Fehér Gábor

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) vizsgálatot indított, mivel a románok ellen 2-1-re elveszített szerdai mérkőzés után Galló Vilmos egy televíziós interjúban bohócnak nevezte Don MacAdam szövetségi kapitányt a bolzanói divízió I/A-világbajnokságon.

Galló a tornát közvetítő Sport TV-nek a találkozó után úgy fogalmazott:
Sajnos a szövetségi kapitány egy bohóc, nem tudok ezzel mit csinálni. Próbálom a szívemet, lelkemet kiadni a meccseken, de minden egyes mérkőzésen csak próbál levinni a mélybe mondta Galló. 

Gallón kívül Bálizs Bence, a válogatott kapusa is célozgatott arra, hogy nincs minden rendben a csapat háza táján, annak ellenére, hogy két győzelemmel nyitott a válogatott Bolzanóban, de ő igyekezett diplomatikusan fogalmazni:

Egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok az öltözőben a reggel folyamán és a mérkőzés előtt, ahogy az profi körülmények között elvárható lenne.

A svéd bajnokságban edződő Galló az első két összecsapáson csak a harmadik számú támadósorban kapott helyet, ezúttal pedig Sofron István eltiltása miatt átalakított sorokban az alapvetően hátvéd Szabó Bence, valamint Sárpátki Tamás volt támadásban a partnere.

A találkozó után Don MacAdam nem reagált a róla szóló megjegyzésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában