Csetepaté

2024.05.06. 12:12

Elsőre kiütötte

Két ringben volt jelenésük a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívóinak az elmúlt hétvégén. A Kóczián Kupán és a IX. Varga Viktor Emlékversenyen is akadt fehérvári legény, aki aranyéremmel zárt.

Ferencz Balázs

Németh Zsolt és edzője, Turós Arnold

Forrás: Fehérvár Küzdősport SE

A budapesti nyílt országos megmérettetésen, a Kóczián Kupa harmadik fordulójában Bajcsi Flóra a serdülők 44 kg-os súlycsoportjában  edzőmeccset bokszolt. Ugyanakkor a kempo világából átrándult Kordás Márk a junior 57 kg-ban élete első ökölvívó mérkőzésén lépett a ringbe. Nem illetődött meg a 14 éves fiatal, nyitányként nyerte meccsét és ezzel aranyérmet szerzett.

Bajcsi Flóra és Kordás Márk
Forrás: Fehérvár KSE

A Vecsésen rendezett IX. Varga Viktor Emlékversenyen Lénárt Péter terelgette a fiatal versenyzőket. A kétnapos viadalon Németh Zsolt a 75 kilósok között remekelt. Az első napon egy elismert versenyző legyőzésével jutott tovább a döntőbe, ahol egy nagyon ügyes, technikailag jól képzett bunyót tudott megverni. Németh Zsolt is aranyérmet nyert. 

Ignácz Viktor 63,5 kg-ban edzőmeccset bokszolt, míg Treuer Benjamin (80 kg) és Kiss Remig (86 kg) első meccsén kikapott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában