Pénteken elődöntő

2024.04.25. 20:32

Most jön a java a világkupán

A Ludovika Campuson zajló öttusa világkupa második napján Demeter Bence nagyon jól vívott, de Tamás József sem vallott szégyent.

Szupkai Gábor

A fehérvári Tamás József sajnos a selejtezőben jobban vívott, mint az elődöntőben

Fotó: Horog László

A selejtezőben Tamás József erősen kezdte a vívást, 19 győzelemmel és 9 vereséggel zárt, ami a 2. helyhez volt elég. Még ennél is jobban sikerült az úszás, amit 1:56.64-el megnyert. Laser runban viszont csak a 24. helyet csípte meg, de így is a 2. helyen zárta az első napot és továbbjutott.
Demeter Bence is igyekezett csoportjában a legjobb 12-ben zárni. 17 siker mellett 11 vereséggel tudta le a vívást, ami az 5. legjobb volt a csoportban. Úszásban 2:05.47-el 13. lett, a laser runban szintén a középmezőnyben, 14. helyen zárt, ami a 9. helyhez lett elég. 

Csütörtökön már a férfi elődöntősök körvívását bonyolították, ahol Demeter Bence remekül szerepelt, 23 ellenfelét győzte le és 12-től kapott ki, ezzel holtversenyben a harmadik legjobb volt.  Tamás József 19/16-tal a bő középmezőnyben zárt. Ezt az eredményt a két elődöntős csoport kilenc-kilenc továbbjutója a fináléba is magával viszi.

Pénteken a férfiak elődöntőjét rendezik, majd szombaton lesz a női és férfi döntő, vasárnap pedig a vegyes váltó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában