Fájdalmas vereség

2024.04.26. 20:22

Mosoni pofon a Dunaújvárosnak

Most sem úszták meg negyven kapott gól alatt a Mosonmagyaróvár ellen.

Szupkai Gábor

Csúnya lett a vége

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Motherson Mosonmagyaróvár KC – DKKA 43-26 (22-11)
Mosonmagyaróvár, 800 néző, Vezette: Dáné, Marton
Mosonmagyaróvár: Hadfi 1, Szemerey, Horváth Sz. (kapusok) – Tóth E. 2/1, Varga E. 4, Albek 1, Udvardi 3, Sztankovics 1, Bardi 3, Faragó 3, Stranigg 5/3, Lancz 3, Ivancok 2, Pásztor 2, Schatzl 6, Tóth G. 7 Vezetőedző: Gyurka János.
DKKA: Wéninger, Bartók (kapusok) – Sallai 1, Szalai 2, Török 3, Horváth P., Moreno, Horváth A. 1, Paróczy 7/1, Bouti 1, Borgyos 3, Lakatos, Csáki 3, Sztanó, Arany 3/1, Gajdos 2. Vezetőedző: Paic Róbert.

Nem sok jóban reménykedhetett a DKKA a Mosonmagyaróvár otthonában a női kézilabda NB I péntek esti mérkőzésén, de a 43 kapott gól nem fest túl jól. 

Negyed óra. Ennyi ideig tudta tartani a lépést a DKKA. Aztán a Mosonmagyaróvár átvette az irányítást, a vendégek hibát hibára halmoztak, sorban kapták az üres kapus gólokat. A félidőben 22-11 volt az állás. 
A második félidő sem alakult jobban, a hazaiaknál minden mezőnyjátékos betalált, még a kapus Hadfi Gréta is, csúnya kiütés lett a vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában