Nyitott Tornatermek-program

2024.04.15. 21:00

Ismét lehet tekézni a KÖFÉM SC tekecsarnokában

Bővültek a Nyitott Tornatermek-program ingyenes sportolási lehetőségei április 15-től, hétfőtől. Ismét lehet tekézni péntekenként a KÖFÉM SC tekecsarnokában, valamint szombatonként és vasárnaponként is lehet mozogni újra, több helyszínen.

Feol.hu

Korábban átmenetileg szünetelt a tekézés és a hétvégi sportolás lehetősége a Nyitott Tornatermek-program keretében. A fűtési idény hivatalosan április 15-el véget ért, így újra lehet tekézni a Köfém SC tekecsarnokában péntekenként 17.00 és 20.00 óra között, 4 pályán. A tekézés 10 éves kortól ajánlott, a helyszínre tiszta talpú sportcipőben szabad csak belépni.
Szombatonként és vasárnaponként pedig újra rendelkezésre áll a teremlabdarúgás, a kosárlabdázás, valamint csak szombatonként az alakformáló női kondi torna és a zenés gimnasztika.
A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium felújítása miatt az ottani sportolási lehetőségek továbbra is szünetelnek átmeneti jelleggel. – olvasható az ÖKK közleményében.

A részletes programlista ezen a linken található:
https://www.szekesfehervar.hu/nyitotttornatermek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában