Férfi röplabda

2024.04.15. 17:23

Idegenben kezdi a döntőt a MÁV Előre Foxconn

Idegenben kezdi meg a FINO Kaposvár elleni párharcot a férfi röplabda Extraliga döntőjében a MÁV Előre Foxconn április 16-án, kedden 18.30 órától.

Szabó Róbert

Nem lesz könnyű feladata a férfi röplabda Extraliga döntőjében a MÁV Előre Foxconnak

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Omar Pelillo legénysége hibátlan formával, hatból hat mérkőzést megnyerve jutott el a férfi röplabda Extraliga rájátszásának döntőjébe. A fiúk két alkalommal, a Kecskeméti RC elleni második, valamint a DEAC elleni harmadik találkozón nyertek csak szorosabban, ezeket leszámítva három 3-0-s és egy 3-1-es sikert arattak az eddigi két fordulóban.

Az alapszakaszgyőztes FINO Kaposvár a székesfehérváriakhoz hasonlóan magabiztos játékkal jutottak el a döntőig. A Dág KSE ellen szettet sem vesztettek a három meccsen, míg a MAFC ellen két 3-0-s siker után a harmadikon megizzadtak, de 3-2-re így is diadalmaskodtak és lezárták a találkozót.

A Loki és a Kaposvár ebben az évben negyedik alkalommal találkozik egymással. A Magyar Kupában Székesfehérváron a somogyiak, míg Kaposváron a Fejér vármegyeiek diadalmaskodtak, azonban a továbbjutásnak a kaposváriak örülhettek. A bajnokságban mindkét találkozót a FINO nyerte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában