Kézműves foglalkozások és fotókiállítás

2024.05.10. 18:00

Alkotásokkal teli szombat

Május 11-én több kézműves-foglalkozásra, valamint a MÁV Fotókör legújabb tárlatára is várják az érdeklődőket. A foglalkozások ingyenesek.

Gombor Lili

Május 11-én, szombaton 10.00 órától az Aranybulla Könyvtárban rendezik a Kreatív szombat szezonzáró foglalkozását, amelyen színes és krepp papírból készíthetünk cserépdíszeket. A férőhelyek korlátozott száma miatt a szervezők előzetes regisztrációt kérnek a 06-22-312-945-ös telefonszámon, vagy az [email protected] oldalon – adta hírül az ÖKK.

Szintén szombaton, 14.00 órától folytatódik a Varrjunk együtt! kézműves-foglalkozás, amelyen ollótartót varrhatunk. A foglalkozást a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában rendezik, anyagot és eszközöket a könyvtár biztosít.

A MÁV Fotókör kiállításának megnyitójára is érdemes betérni szombaton 15.00-kor a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban. A tárlaton a 2022. évi pályázatokon elfogadott fotókból összeállított válogatást láthatják az érdeklődők. A kiállítást Marton Ágota, a MÁV Fotókör vezetője nyitja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában