Április végéig maradnak az alkotások a Pannónia Szívében

2024.04.12. 16:00

Meghosszabbították a Hozományom című kiállítást Martonvásáron!

Talán még emlékeznek, amikor alig egy hónappal ezelőtt minden szív egyszerre dobbant Martonvásáron! A Beethoven Általános Iskola tanulói egyenesen forradalmi hangulatot teremtettek színdarabjukkal, majd a március 15-i ünnepség keretében Sütő Petre Rozália, elismert festő és grafikus életmű-kiállítását is megnyitották. Utóbbival kapcsolatban pedig remek hírünk van!

Kecskés Zoltán

Sütő Petre Rozália, elismert festő és grafikus életmű-kiállításának időtartamát meghosszabbították.

Fotó: Kozma Milos Noel

Az érdeklődésre való tekintettel az eredetileg április 5-ig tartó kiállítás időtartamát meghosszabbították, így egészen április 26-ig látogatható a Hozományom című kiállítás. Mint azt korábban a tárlatmegnyitókor is megírtuk, az elismert művész 8 éven keresztül volt Martonvásáron a helyi Alapfokú Művészeti Iskola tanára, Ő indította el a képzőművészeti szakot az intézményben, így nagy elismertségnek örvend a vidéki kisvárosban is. Alkotói pályafutását és művészetpedagógiai munkásságát pedig már számos szakmai díjjal jutalmazták az évtizedek során.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában