Mezőföldi majális

2023.04.08. 21:00

Változatos programokkal készülnek Mezőszentgyörgyön

Öt napon keresztül tartanak majd a Szent György Napok a település művelődési házában.

Hajdú Marianna

A mára már hagyományosnak tekinthető, mezőszentgyörgyi ünnepi rendezvénysorozat, április 24-ei megnyitóján a település idei kitüntetettjei veszik át díjaikat – tudtuk meg Kiss Pétertől, az Eötvös Károly Művelődési Ház megbízott vezetőjétől. Hétfőtől péntekig, minden nap változatos programokkal készülnek a művelődési ház munkatársai. 
A hétfői megnyitón, a Hungarikum együttes emeli az ünnepi hangulat fényét. Kedden, április 25-én, Szántó Márta festményeiből nyílik csodálatos tárlat a művelődési házban. Ezzel egyidőben, az Imágó című könyvének bemutatóját tartják felolvasással és beszélgetéssel. Szerdán a könyvtár udvara veszi át a rendezvény helyszínét, ahol Horváth Zsolt – Orak Milsen könyvbemutatójára várják a vendégeket. A rendezvénysorozat csütörtökön, a tájház udvarán folytatódik, májusfa állítással, néptáncosok bemutatójával. A Kákics zenekar muzsikája biztosítja az elmaradhatatlan táncházat. De nem hiányzik majd a kézműves foglalkozás és a szakköri kiállítás sem.
Április 28-án, az utolsó napon ismét a művelődési házba várnak mindenkit szeretettel a 19:00 órakor kezdődő Maszk Kabaré estjére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában