Sulizsák program

2024.05.03. 16:00

Támogassa az iskolát feleslegessé vált, régi ruháival!

Az iszkaszentgyörgyi általános iskola idén is csatlakozik a Sulizsák kezdeményezéshez, amelynek bevételét az intézmény kapja meg. Ha vannak felesleges ruháik vagy más textíliáik, érdemes élni a lehetőséggel.

Feol.hu

Válogassa át régi ruháit és támogassa az iskolát!

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A gyűjtés egyik célja az iskola támogatása, hiszen a leadott textil súlyának megfelelő összeget az iskola kapja meg, ám aki részt vesz az akcióban, az mindjárt két legyet is üthet egy csapásra, hiszen az intézmény támogatásán túl a program keretében legálisan és könnyen szabadulhat meg az otthon csak a helyet foglaló régi ruháktól és más textíliáktól. 

Mit lehet bevinni? Női, férfi és gyerek ruhadarabokat, összepárosított cipőket (cipőfűzőjüknél vagy más módon összekötve), kézitáskákat, sapkát, kalapot, sálakat, fehérneműt, zoknit, lepedőt, függönyt, törölközőt. Mit nem vesznek át? Paplant, takarót, párnát, szőnyeget, fürdőszobai szőnyegeket. És ne vigyenek szakadt, lyukas, koszos, nedves darabokat, munkaruhát, maradék textilt, anyagdarabokat, be nem fejezett, nem kész ruhákat se! 

Az összeszedett holmikat 50-60 literes zsákba téve, egyenként legfeljebb 10 kilogramm súlyban veszik át az iskola kis tornatermében május 23-án csütörtökön reggel 7 és 8 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában