A változás júniustól lép életbe

2024.05.22. 17:00

Szakorvoshiány miatt szünetelhet a szakrendelés

Fontos változás lép életbe júniustól az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központban: az intézményvezető tájékoztatása szerint szakorvoshiány miatt szünetel majd az egyik szakrendelés.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Fotó: MW-archív

A közösségi oldalon is megjelent közlemény szerint az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft. fül-orr-gégegyógyászati szakrendelése június 1. napjától szakorvoshiány miatt kényszerűen szünetel.

A tájékoztatóban Bukovi Mária, az intézmény igazgatója hangsúlyozza: mindent megtesznek azért, hogy ellátó szakorvost találjanak, addig is a lakosság türelmét kérik. Az átmeneti időszakban az ellátási kötelezettség alapján Kajászó, Baracska és Tordas lakói a Fejér Vármegyei Szent György Kórházban, Ercsi, Ráckeresztúr, Adony, Pusztaszabolcs, Besnyő, Beloiannisz és Dunaújváros lakosai pedig a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben vehetik igénybe a föl-orr-gégegyógyászati ellátást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában