Méltatás és megbecsülés

2024.05.03. 11:27

Rendőrnapi elismeréseket adtak át Fejér vármegyében

Átadták az "Év Rendőre" kitüntetést is a rendezvény alkalmával.

Bokányi Zsolt

Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

Az április 29-ei rendezvényen a települések polgármesterei is részt vettek, melynek során elismeréseket adtak át a helyi, kiemelkedően teljesítő kollégáink részére. – A Magyar Rendőrség Napja alkalmából, ünnepi állománygyűlésen adhattam át az önkormányzatunk által alapított és odaítélt "Év Rendőre" kitüntetést Várhelyi Zsoltnak. Gratulálok a kitüntetettnek és Fejér Vármegye Rendőrfőkapitánya által elismerésben részesített valamennyi sárbogárdi rendőrségi dolgozónak! – olvashattuk Sükösd Tamás Sárbogárd polgármesterének közösségi oldalán. A jeles nap kapcsán pedig további elismerések is átadásra kerültek. 

"Év Rendőre" kitüntetést Várhelyi Zsolt vehette át Sükösd Tamás polgármestertől
Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere rendőrségi tanácsosi címet adományozott Henyecz Tamás r. alezredesnek, a főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztály osztályvezetőjének és Neuvirth Béla r. főtörzszászlósnak, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Polgárdi Rendőrőrs csoportparancsnokának, továbbá egy kollégájuk emléktárgyat kapott. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány három munkatársat soron kívül rendfokozatban előléptetett, egy embert pedig pénzjutalomban részesített. Szabó Vendel r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréseként „Év Rendőre” díjat adományozott 15 főnek, valamint „Év Munkatársa” díjat adományozott 4 rendvédelmi igazgatási alkalmazottnak. Soron kívüli előléptetésben 18, soron kívüli előresorolásban 2, tárgyjutalomban pedig 19 munkatársat részesített. Kaptuk a további tájékoztatást a Fejér vármegyei rendőrségtől. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában