Frissen Fejérből

2024.05.22. 12:30

Ne maradjon le az ingyenes lehetőségről!

Május 29-én Székesfehérvárra érkezik a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja szűrőkamion. Csütörtökön lehet regisztrálni az ingyenes szűrővizsgálatokra.

Gombor Lili

Fotó: Karnok Csaba / DM

A Magyar Sporttudományi Társaság idén Székesfehérváron, az Óbudai Egyetem közreműködésével tartja az Országos Sporttudományi Kongresszusát. A tudományos konferenciához kapcsolódóan városunkba érkezik a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja szűrőkamion is – hívta fel a figyelmet az ÖKK közleménye, melyben azt is írják, hogy a szűrőkamionban elvégeztethető ingyenes szűrővizsgálatokra korlátozott számban lehet regisztrálni. A regisztráció május 23-án, csütörtökön indul.

Egy komplex szűrővizsgálat elvégeztetésére lesz lehetőség, amely fogászati állapotfelmérést, több tüdőgyógyászati, kardiológiai, bőrgyógyászati és szemészeti vizsgálatot, hallás-, illetve neuropathia vizsgálatot, teljes testanalízist, valamint vércukorszint-, koleszterinszint- és húgysavszint-mérést, majd egy rizikó-felmérési kérdőív kitöltését követően annak kiértékelését is tartalmazza.
Az Alba Pláza előtti téren 2024. május 29-én elérhető ingyenes vizsgálatokat – a kongresszusi résztvevőkön túl – a kapacitások erejéig szeretnék a szervezők a fehérváriak számára is megnyitni. A 10 és 16 óra közötti időszakban, ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL körülbelül hetven–nyolcvan fő egészségügyi állapotfelmérésére nyílik lehetőség. Erre az Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével május 23-án, csütörtökön 08.00 és 16.00 óra között – a szabad helyek függvényében – lehet bejelentkezni a +3670/455-9930-as telefonszámon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában