Motor, adrenalin, életérzés

2024.05.01. 18:08

Motoros találkozó és hamisítatlan majálisi hangulat Kálozon (videó)

Karon ülő apróságok, nagyszülők, kicsik és nagyok, sok kálozi és környékbeli ember látogatott ki a kálozi motoros találkozóra, melynek keretében igazi hamisítatlan majálisi hangulat is uralkodott. A programok egész sora az utánpótlás tornával kezdődött, de természetesen főzőverseny, játszóház, habparty sem maradhatott el.

Kecskés Zoltán

Több száz motoros vonult fel és kérte Isten áldását.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Már kora délelőtt megtelt a sportcentrum focipálya felőli oldala, labdarúgótornára és főzőversenyre készültek a derék dél-fejér megyeiek. Miközben a különböző alapanyagokat készítették elő a kukták, addig a focipályán megkezdődött az U13-as csapatok tornája, amely nem is a versengésről, sokkal inkább a tiszteletről, Halász Mihály emlékére zajlott.

A család minden tagja megtalálhatta a kedvére valót Kálozon.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

A kitelepülők kreatív és szórakoztató játékokkal örvendeztették meg a gyerekeket, de természetesen ott voltak a különböző szervek is, így a lurkók akár tűzoltók, vagy éppen a rendőrök bőrébe is bújhattak. 

A fergeteges hangulatot a kálozi és a dégi nyugdíjas egyesület tagjainak műsora fokozta, majd sportbemutatók színesítették a délutánt. 

A nap megkoronázásaként pedig megérkeztek a motorosok is, több százan gyülekeztek a sportpályánál, hogy aztán valamivel három óra után elindulva megmutassák magukat a falubelieknek. Útjuk során ellátogattak Nemes Gyula lelkipásztor is, aki Isten áldását kérte a közösségre, hogy vigyázza és óvja az úton közlekedőket. A lelkipásztor kifejtette gondolatait a motoros és az út kapcsolódásáról és arról, hogy nemcsak a jármű és a vezetője, hanem egy tőlünk magasabb erő, az Úr is velük van és kíséri őket, hogy épségben hazaérjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában