Gazdikereső

2024.05.10. 16:00

Kitti, Kormos, Leó, Bohóka, Müszi és Maszlag – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ezúttal ismét a Herosz lakóinak a bemutatását hoztuk nektek: vannak kicsik, nagyok, kutyák és macskák vegyesen.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Kitti egy közel egy éves nagy termetű leányzó, akit a Palotavárosi tavaktól vittek be az állatotthonba. Szegényke jó ideje ott kóborolhatott már. Kedves és érdeklődő, de fiatal kora miatt neveletlen is, ezért ráfér a fegyelem és a tanítás. Elsősorban családba ajánlják a Herosz munkatársai. 

Kitti
Fotó: HEROSZ

Kormos egy lassan 9 éves közepes termetű keverék úr. Sajnos idős gazdája beteg lett és otthonba került, a rokonok pedig nem tudták befogadni, így a Heroszhoz került. Kilenc esztendeje ellenére aktív kutya, mindenre nagyon figyel és igényli a foglalkozást. Habár szereti az embereket, de nem az a típus, aki ölben üldögél és órákig tűri a simogatást.

Kormos
Fotó: HEROSZ

Leó egy négy és fél éves amstaff, bullterrier keverék fiú. Szomorú múlt az övé is, tulajdonosa a házánál hagyta, amit aztán kiadott albérletbe, a beköltözők azonban nem tudtak gondoskodni róla, így bekerült a menhelyre. Kedves és figyelmes eb, aki rajong az emberekért, emellett pedig nagyon jó jelző kutya.

Leó
Fotó: HEROSZ

Bohóka egy 8 hónapos cicalány, aki nevéhez híven bohókásan játszik mindennel: egy darab ronggyal vagy épp labdával. Kedves és jóindulatú cicus, aki megérdemelne egy hozzávaló macskaszerető gazdit. 

Bohóka
Fotó: HEROSZ

Müszi egy barátságos és érdeklődő két év körüli lány macska, akit egykori gazdája költözés miatt hagyott hátra. De nem csak őt, hanem kölykeit is, mivel Müszi a Heroszhoz kerülésekor már vemhes volt. Szerencsére mára mind felépültek és egészségesek.

Müszi
Fotó: HEROSZ

Végül pedig a fél éves Maszlag, akit szintén költözés miatt hagytak hátra. Testvérével és anyjával macskanáthásan került a Heroszhoz, így kezelni kellett. Mára már ő is jól van, viszont még nincs ivartalanítva, így ideiglenes szerződéssel fogadható örökbe, amelyet az ivartalanítás után véglegesítenek. 

Maszlag
Fotó: HEROSZ

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook-oldalán foglalhat időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában