Már semmi sem szent!

2024.04.29. 12:47

Politikai támadás? Visszaélnek a fehérvári polgármester arcával és nevével!

Cser-Palkovics András közösségi oldalán hívja fel a lakosság figyelmét, hogy nevével és fotóival visszaélve álprofilt hoztak létre a Facebook-on, amely ráadásul üzeneteket is küld, meglehetősen illetlen stílusban. A polgármester politikai támadásra gyanakszik.

Kecskés Zoltán

Cser-Palkovics András megtette a szükséges lépést álprofilja eltávolíttatásáért.

Fotó: Fehér Gábor / Archív

„Tisztelt Fehérváriak!

Tudomásomra hozták, hogy valaki a hivatalos oldalamról lopott fényképekkel megpróbál egy ál-Facebook profilt létrehozni és működtetni. A profil az én nevemmel, az innen lopott profil- és borítóképpel működik, az elmúlt hetekből származó további fotókat is megjelenítve. A profil ráadásul a nevemben üzeneteket is küld, meglehetősen illetlen stílusban.

Nem tudhatom pontosan, kik és pontosan milyen céllal élnek vissza nevemmel, de valószínűleg nem véletlen, hogy ez a választás előtt pár héttel fordul elő.

Rendkívüli módon sajnálom, ha a helyi kampány erre a színvonalra süllyed, ehhez az eszköztárhoz nyúl. A Facebookon keresztül megtettem a szükséges lépéseket a kérdéses álprofil eltávolításáért, ha pedig lesz rá lehetőség, jogi lépéseket is kész vagyok tenni az ügyben.
Arra kérem Önöket, minden fehérvárit, hogy a következő hetekben fokozott figyelemmel járjon el, amikor a közösségi médiában közéleti tartalmakat lát, ha pedig ezen az oldalon kívül talál más Facebook-felületet, mely visszaél a nevemmel, jelezze azt számomra! Köszönöm!" –  írja Székesfehérvár polgármestere.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában