TeSzedd mozgalom

2024.04.25. 20:26

Két helyszínen is várják a települések lakóit

Pénteken Sárkeresztúron, szombaton pedig Polgárdiban folytatódik az országos TeSzedd akció!

Bokányi Zsolt

Fotó: kormany.hu

Sárkeresztúr önkormányzatának közösségi oldalán is hívogatják az alkalomra a lakosságot, ahogy írják – Most is csatlakozunk az országos "TESZEDD" akcióhoz. Hívjuk a közösségi terek tisztaságáért tenni akarókat. Fogjunk össze, legyünk minél többen! A sok dolgos kéznek minden könnyű, semmi nem lehetetlen. Találkozzunk az óvoda parkolójában, innét keressük a helyszíneket, amire várunk javaslatot! – A munka elvégzése után pedig köszönetül közös ebédre várják a résztvevőket. 

Szombaton Polgárdi is csatlakozik az országos kezdeményezéshez, ahol regisztrálni a [email protected] e-mail-címen lehet. A település polgármestere pedig közösségi felületén buzdítja a lakókat a részvételre – Szokásunkhoz híven idén is csatlakoztunk a "Te Szedd" országos felhívásához! Elnézve a közterületeket, sajnos akad teendőn idén is! Kérem csatlakozzatok, tegyük szebbé és tisztábbá a várost! – A részvevőket a városháza parkolójában várják majd, reggel kilenc órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában