Gazdikereső

2024.04.19. 12:30

Hope, Magic, Bolka és a kis vizslák – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Ismét a FEMA lakói közül hoztunk néhány kutyust, köztük egy csapat kis vizslát, akiknek mielőbb gazdira lenne szükségük.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Hope egy ivartalanított 6 éves amstaff jellegű kutyalány. Kihasználták, majd megkötve egy szemétdombon hagyták. Ennek ellenére ismerkedős, jó idegrendszerű kutyus, a cicákat viszont nem kedveli. Gyerekek mellé viszont tökéletes választás, jól bírja a strapát és nem zavarja, ha ’cincálják’.

Hope
Fotó: FEMA Állatmentők

Magic egy 2023 augusztusában született kölyökfiú. Nyugodt és barátságos. Nagyon játékos, szeret labdázni és a többi kutyussal kergetőzni. Szinte mindenkivel kompatibilis: kutya, macska, idős gyerek.

Magic
Fotó: FEMA Állatmentők

Bolka egy 2020 júniusában született ivartalanított kistestű legény. Figyelmes, nyugodt, kedves és békés természetű. Gondozói bátran ajánlják gyerekek mellé is. 

Bolka
Fotó: FEMA Állatmentők

A végére pedig a legcukibbat hagytuk, azt a 4 három hónapos weimari és német vizsla keverék fiúcskát, akiknek nagy szükségük van a gondoskodásra és a szeretetre. Játékosak, aktívak és bontogatják a szárnyaikat – ahogy azt a legtöbb kölyökkutya.

Fotó: FEMA Állatmentők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában