Gazdikereső

2024.04.15. 15:30

Destini, Gucci, Juci, Rubin és Simon – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Újabb hétfő, újabb néhány kutyus, aki az ASKA menhelyén tölti a napjait bizakodva, reménykedve, hogy ma ők lesznek azok, akikkel valaki hazatér.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Destini egy 2 éves nagy testű szuka kutyus, aki az elején nehezen nyitott és félénk volt, mostanra azonban már várja gondozói közelségét. Roppant hálás természetű, aki beragyogná egy család mindennapjait. Sokat kell még tanulnia, de már rengeteget változott mióta az ASKA-hoz került.

Destini
Forrás: ASKA

Gucci egy igazán játékos bújós ivartalanított közepes termetű fiú, aki 2021 októberében születhetett. Nagy fejlődésen esett át a bekerülése óta. Imád sétálni és új dolgokat felfedezni. A felnőtteket és a gyerekeket egyaránt szereti. Igényli, hogy foglalkozzon vele valaki, így mindenképpen olyan gazdit keresnek neki, aki elegendő időt tud szánni rá.

Gucci
Forrás: ASKA

Juci egy 5 év körüli ivartalanított hölgy, akit egyszer már örökbefogadtak egy társával együtt, de mindketten visszakerültek a menhelyre. Kisebb, közepes teremtű kutyus, szeret sétálni és imádja, ha ő van a középpontban. A legjobb az lenne, ha társával együtt fogadnák örökbe, mert nagyon szeretik egymást, de persze már annak is örül a menhely, ha ő találna végre egy szerető gazdit.

Juci
Forrás: ASKA

Rubin egy szibériai husky lány, aki a becslés szerint 2022 márciusában született. Kezdeti félénk természete ellenére mára már egész barátkozó és nyitott, emellett pedig roppant nyugodt és türelmes. Más kutyákkal is jól kijön. Olyan gazdát keresnek neki, aki ismeri a fajtáját és elegendő ideje van, hogy nevelje, foglalkozzon vele.

Rubin
Forrás: ASKA

Végül pedig Simon, aki egy kistestű keverék kan és vélhetően ő is 2022 márciusában születhetett. Rövid szőrű, így lakásba is jó választás lehet. Bújós, kedves és nyugodt, így második kutyának, kezdő kutyásoknak vagy családnak is ajánlják.

Simon
Forrás: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában