Székesfehérvár Gazdaságáért díj 2023

2023.12.15. 10:30

A helyi gazdaság motorjának ünnepe

Székesfehérvár szívében, a Városháza Dísztermében ünnepelte a város gazdasági és oktatási életének krémjét. Az idei Székesfehérvár Gazdaságáért díj átadásán a Székesfehérvári Szakképzési Centrum állt a figyelem középpontjában.

Hajdú Marianna

A "Székesfehérvár Gazdaságáért" díjat idén a Székesfehérvári Szakképzési Centrumnak itélték oda

Forrás: ÖKK

Ebben az elismerésben azok részesülnek a város önkormányzata által, akik kiemelkedően járulnak hozzá Fehérvár gazdasági életéhez. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum, kiváló intézményeivel, példaértékű munkát végez a város és a régió szakképzésben, biztosítva a fiatalok számára a piacképes tudást és gyakorlatot.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum, mely 2015-ben alakult meg, 11 szakképző intézményt foglal magába. Ezek az intézmények a változó munkaerőpiaci igényekre reagálva modern, piacképes tudást és gyakorlati ismereteket nyújtanak diákjaiknak. A Centrum a város és a régió szakemberképzésében betöltött meghatározó szerepével vált elismertté.

Cser-Palkovics András polgármester, aki a díjátadón köszöntötte a megjelenteket, kiemelte a 2023-as év kihívásait és a város gazdaságának sikeres alkalmazkodását. Külön méltatta az idei díjazottat, hangsúlyozva, hogy a szakképzés nélkülözhetetlen a gazdasági fejlődéshez, és a Székesfehérvári Szakképzési Centrum nagy szerepet játszik ebben.

A megtisztelő díjat büszkén vette át Kulcsár Szilvia, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum kancellárja, és Horváth Lajos Zoltán főigazgató. Kulcsár Szilvia meglepetését és háláját fejezte ki, kiemelve az intézményekben folyó kiváló szakmai munkát és a partnercégekkel való szoros együttműködést.

Az ünnepség keretében a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum tehetségei léptek színpadra, előadva Michael Bublé, Stevie Wonder és Horváth Charlie híres dalait, tovább emelve az esemény fényét.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában