Figyelemfelhívás

2023.10.31. 17:30

Lufitökök mosolyognak a fehérvári tűzoltóautóban

Egy LED-mécses még soha nem okozott tüzet - figyelmeztetnek a fehérvári hivatásos tűzoltók, a közösségi médiában megosztott fotójukkal. Plusz egy tűzoltó tipp: készítsünk töklámpást lufiból!

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldalán posztolta a vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő, Szabó-Bisztricz Anett fotóját, aminek az alábbi címet adta: Ne tökölj a töklámpással! Egy lámpás elhamvad, idő előtt kiég a munkában, olykor sporttevékenységet folytat futótűz formájában, magában füstölög, aztán átragasztja a rosszkedvét a környezetére...ha mindezeket szeretnénk megelőzni, megkímélnénk a szomszédot, használjunk teamécsest, ami ledes! - intézik a kreatív felhívást a követőikhez. 

Hozzáteszik, még a tűzoltók energiáival is takarékoskodhatunk így, ami jót tesz az állománynak. "Máris tettél valamit otthonod biztonságáért." - fogalmaztak a bejegyzésben, mi pár óra leforgása alatt több mint ezer lájkot kapott, számos pozitív hozzászólást, és már több százan megosztották az üzenetet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában