egyre élhetőbb a település

2018.10.25. 07:05

Folyamatos fejlesztések várhatók Alapon

Nemcsak az eszközpark bővül, de az egyes épületek funkciói, a szolgáltatások is.

Szanyi-Nagy Judit

Méhes Lajosné a műfüves pálya átadásáról is beszélt

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

Az idősek napjára érkezők már megtapasztalhatták: a település saját kisbusszal rendelkezik. Méhes Lajosné polgármester arra biztatja a lakosokat, használják bátran ezt a járművet, azaz jelezzék, ha szállításra van szükségük, ők pedig – lehetőségeikhez mérten – megoldják azt.

– Ne csak a házi gondozást, de klubunk további szolgáltatásait is vegyék igénybe az alapiak – kéri a helyieket a polgármester –, így például az étkeztetést. A konyhánk ugyanis folyamatosan megújul, sőt, a jövő évben még egy nagyobb felújítás is vár ránk: egy pályázatnak köszönhetően több új gépet nyertünk, ezekkel pedig a konyha csaknem teljes eszközparkja modernizálódik majd.

Méhes Lajosné a műfüves pálya átadásáról is beszélt
Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

További szolgáltatásként igény esetén ebédet is házhoz szállítanak, valamint a klubon belül olyan programokat igyekeznek szervezni a jövőben, amelyek még több idős embert megmozgatnak. Mindemellett a tavaly augusztusban átadott gyümölcsfeldolgozó üzem beindult, sokan kérték, hogy feldolgozhassák ott terményeiket, melyekből aztán jó minőségű ivólevek készültek. A napokban (pontosabban szombaton) hivatalosan is átadják az új műfüves pályát, és remélik, nemsokára a Béke utca sarkán újonnan épülő piaccal is tervezhetnek az alapiak. De kívül-belül egyaránt megújul az orvosi rendelőt magában foglaló egészségház, amelynek védőnői helyisége is épülni-szépülni fog.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában