Programkavalkád várható

2024.05.09. 10:00

Hamarosan együtt köszönthetik a nyarat Zichyújfalu lakói

Nyárköszöntő falunapra várják Zichyújfalu apraját s nagyját május 25-én, szombaton, amikor változatos programokkal kínálnak tartalmas kikapcsolódást minden korosztálynak.

Héjj Vivien

Képünk illusztráció!

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az esemény időpontját közösségi felületén hirdette ki az önkormányzat, s mivel az alkalom egybeesik a gyermeknappal, természetesen rájuk is gondoltak a szervezők, akik színes programokkal készülnek az eseményre.

– Lesz ugrálóvár kicsiknek és nagyoknak, csillámtetoválás, és az idei évben először – Heiden Ferenc felajánlásának köszönhetően – hordóból kialakított kisvonattal utazhatnak a gyermekek – adta hírül az önkormányzat.

A nap során a helyi tornateremben tánc workshopra várják az érdeklődőket, a nyárköszöntő eseményen fellép továbbá Laci Betyár, valamint a ShowPro társulat előadásában a legkedveltebb világslágereket hallhatja a közönség.

Az este bállal zárul, melyre szülőket és gyerekeket egyaránt várnak majd. A részletes programokról a későbbiekben adnak hírt a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában