Kiállítás

2024.05.06. 14:00

Hagyomány és természet egy tárlaton Pátkán

Templomkazetták, fali kulcstartók, ajándéktárgyak, valamint Fejér fotókon megjelenített természeti értékei láthatók azon a kiállításon, mely hétvégén nyílt a pátkai művelődési házban.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szív alakú falidíszek, dobozok, kazetták díszes, festett ajándéktárgyak láthatók többek között azon a kiállításon, amely május 4-én, szombaton nyílt a pátkai művelődési házban. A tárlaton Varga Anikó „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” bútorfestő szakkörének munkái láthatók, melyeken rendre megjelennek a népi motívumkincsek: tulipánok, madarak, szívek és indák egyaránt. 

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ezzel egyidőben nyílt meg a Fejér vármegyei fotóművészek munkáiból válogatott tárlat is. A környék szebbnél szebb természeti értékeit bemutató képek között Kovács Gergely természetvédő kalauzolta a látogatókat. A művelődési házban ezúttal helyet kaptak a Madarak és fák napja alkalmából szervezett alkotói pályázat munkái is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában