Szórakozás a javából

2024.05.02. 13:00

Estébe nyúlt a mulatozás Kabókán (galériával!)

Idén sem maradhat el a mulatozás a Kabókai-focipályán. Tehetséges táncosok és a legnagyobb mulattatók léptek a színpadra. A hívó szóra sokan eljöttek és együtt ünnepelték május elsejét.

Kecskés Zoltán

Egészen estig tartott a mulatós majális Kabókán.

Fotó: Vas Gereben Művelődési Ház

Már a bejáratnál mosolyt fakasztott a gyerekek arcára lufihajtogatásával Andi bohóc, akiket a rendezvény helyszínén mézeskalács díszítés, gyertya készítés, csillámtetoválás, ugrálóvár, népi játékok és körhinta is várta. Miközben a színpad deszkáira is zenés és táncos csapatok érkeztek, a produkciók pedig megalapozták a kabókai majális hangulatát.

Fellépett többek között  a Rozmaring Nyugdíjas Klub, a Tinódi Lantos Sebestyén Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai és a korábbi Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője, Dudás Patrícia által vezetett Princess Tánccsoport is, majd Bíró Kriszti interaktív gyerekműsora következett. A stafétát ezt követően a mulatós csapat vette át, akik egészen nyúlóan szórakoztatták a közönséget.  Sláger Tibó, Gyémánt Valentin, majd a kislángi mulattató Dudar Feri őrületes hangulatot varázsolt a rendezvénysátorba. Az ismert slágereket kicsik és nagyok is hangosan énekelték. Aki ott volt nagyon jól érezhette magát, így biztosan jövőre jön a folytatás!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában