Ingyenes szűrővizsgálatok

2023.09.18. 12:00

Szeptember 23-án Egészségnap a Köfém Művelődési Házban

Mint azt a múlt hét csütörtökön tartott sajtótájékoztatóról megírtuk, a szeptember 23-i Egészségnap az első alkalma a Székesfehérváron újrainduló szűrőprogramoknak.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív

Az Egészségnap a Köfém Művelődési Házában kerül megrendezésre reggel 9 és délután 13 óra között. Az odalátogatók számos vizsgálaton tudnak részt venni, hogy meggyőződjenek egészségük állapotáról. 

Legutóbbi cikkünkben is írtuk (https://www.feol.hu/helyi-eletstilus/2023/09/egeszseges-ember-nincsen-csak-rosszul-kivizsgalt-kozeledik-az-elso-fehervari-egeszsegnap), hogy a vizsgálatok között szerepel vércukorszint- és vérnyomásmérés, kardiológiai felmérés, EKG-vizsgálat, csontsűrűségmérés, a boka-kar index meghatározása, melanómaszűrés és testösszetétel-mérés.

A szűrővizsgálatok ingyenesek, de előzetes bejelentkezést igényelnek, amelyet a 06-70-455-9930-as telefonszámon tehet meg az, aki szeretne részt venni a vizsgálatokon, vagy azok valamelyikén. 

Bejelentkezni a mai, illetve a holnapi napon lehet még, reggel 8 és délután 16 óra között. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában