Jelentkezzenek, szavazzanak és nyerjenek!

2024.05.04. 18:00

Jó hangulat, remek fotók, új lehetőségek - ez mind, mind a Tündérszépek

Már csak valamivel több mint egy hetük maradt a Tündérszép-jelöltjeinek, hogy jelentkezzenek az idei megmérettetésre. A fotózások rendületlenül zajlanak és az eddigi tapasztalat alapján szoros versenyre van kilátás. A tét nagy: Vajon ki képviselheti megyénket az idei országos döntőben?

Kecskés Zoltán

Íme néhány kép az idei Tündérszépek fotózásainkból. Szemrevaló hölgyek érkeztek szerkesztőségünkbe.

Fotó: Nagy Norbert

Szerkesztőségünk március közepétől profi csapattal várta, hogy elkezdődjön a 2024-es Tündérszépek fotózása. A jelentkezők különböző szettekkel érkeztek, ki-ki a saját stílusát képviselve. Fotósunk, Nagy Norbert mindenkinek a legelőnyösebb oldalát kapta lencsevégre, tanácsaival és hozzáértésével pedig igyekezett feloldani az olykor kissé megszeppent hölgyeket. Hatalmas segítség volt sminkes és fodrász kolléganőink jelenléte is a vakuk villogásánál, ugyanis  ha valakinek a haján, sminkjén vagy éppen a ruháján kellett igazítani, rögvest ott termettek. 

Első körben mindenkiről készült egy-egy próbafelvétel, hogy szükség esetén módosítani lehessen a beállításokon a lehető legtökéletesebb végeredmény érdekében. Emellett természetesen a biztató szavak sem maradhattak el csapatunktól. Lehetőséget biztosítottunk továbbá, hogy a hölgyek elmondhassák kollégánknak céljaikat, álmaikat a versennyel kapcsolatban, ezzel is közelebb hozva őket olvasóinkhoz. A képek mellett videóra is vettük szépségeinket, amelyeken látható, ahogy a kezdeti izgalmakat követően a jelöltek elengedték magukat és profikat megszégyenítő módon pózoltak, mosolyogtak kameráink előtt. A végeredmény pedig önmagáért beszél, amit Önök is megtekinthetnek, sőt voksolhatnak is. Szavazzon a szépségekre, és legyen Öné a wellnesshétvége!  

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kapott a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak egészen május 12-én 23:59-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!