Útlezárások is lesznek

2024.04.17. 08:00

Ismét Iszkaszentgyörgyön a Trailzone Duatlon Utánpótlás Ranglista Amatőr Kupa

Második alkalommal ad otthont Iszkaszentgyörgy vasárnap a Trailzone Duatlon Utánpótlás Ranglista Amatőr Kupának, melyen tavaly is több százan indultak. A verseny miatt teljes útzár és forgalomkorlátozások lesznek érvényben.

Borsányi Bea

Tavaly már a tulipánok is nyíltak a hivatal előtt, ahol a depót is kialakították

Forrás: Magyar Triatlon Szövetség

Fotó: Kaiser Erika

Tökéletesen aszfaltozott, kicsit döntött bringás pálya, szintén döntött zárt aszfaltos futópálya. Parkoló a versenyközponttól háromszáz méterre a csodálatos iszkai kastély udvarán. Impozáns versenyközpont kulturált mosdókkal és fedett ülőhelyekkel. Épületen belüli versenyiroda. Ezekkel a szavakkal jellemzi a Magyar Triatlon Szövetség az iszkaszentgyörgyi helyszínt, amelyet második alkalommal választottak ki az utánpótlás korúak és az amatőr felnőttek számára kiírt verseny megrendezésére. Tavaly a legkisebbektől a 60 év felettiekig hét korcsoportban több mint kétszáz versenyző állt rajthoz a Trail Zone és a Magyar Triatlon Szövetség által közösen rendezett megmérettetésen, amelyre idén is legalább ennyi indulót várnak. A rajt és egyben cél kaput ezúttal is a Rákóczi úton a községháza előtti útszakaszon állítják fel. 

A verseny miatt április 21-én egésznapos, illetve időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani! Teljes napra lezárják a polgármesteri hivatal előtti parkolókat és a Kossuth teret, a környező utcákban pedig a futamok idejére állítják le a forgalmat. Az érintett utcák a József Attila, a Privát, az Ady Endre és a Petőfi Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában