Színházi előadás

2024.04.18. 10:00

Játék a kastélyban – Seregélyesre érkezik Molnár Ferenc színműve

Két színműíró, egy fiatal zeneszerző és az ő csalfa menyasszonya is színre lép Molnár Ferenc humorral sem fukarkodó színművében, melyet április 20-án láthat a Seregélyesi Művelődési Ház közönsége.

Héjj Vivien

Kancsár Orsolya (Annie) és Széll Attila (Gál)

Fotó: Molnár Gábor

A Déryné Program keretében érkezik Seregélyesre a Szegedi Pinceszínház előadása. A társulat Molnár Ferenc töretlen népszerűségnek örvendő színművét, a Játék a kastélybant viszi színre. A történet szerint három magyar színpadi szerző Olaszországban töltött szabadságába csöppennek a nézők. Turai és Gál színműírók új felfedezettje és pártfogoltja a fiatal zeneszerző Ádám Albert, aki operettprimadonna menyasszonyával fog találkozni az előkelő tengerparti kastélyban. A érkezésük időpontjáról azonban nem tájékoztatják a menyasszonyt, Annie-t, s ebből bizony bonyodalmak adódnak.

– A három férfi fültanúja lesz Annie és korábbi hódolójának félreérthetetlenül bensőséges beszélgetésének. A helyzet egyértelmű, Annie hűtlensége bizonyítást nyert. Ádám vigasztalhatatlan, Turai azonban elhatározza, megóvja a fiút ettől a csalódástól. Annie boldogan csatlakozik a tervhez, s az egyébként nős Almádyt sem kell különösen noszogatni, hogy a botrányok elkerülése végett kövesse Turai utasításait – olvasható a színlapon.

A rendkívül fordulatos és humoros előadást Tapasztó Ernő rendezésében láthatja a közönség, a darab főszereplői Kancsár Orsolya (Annie), Balog József (Almády), Réti Barnabás / Nagyhegyesi Zoltán (Ádám Albert) és Széll Attila / Gulyás Hermann Zoltán (Gál).

A színházi előadás április 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Seregélyesi Művelődési Házban. Jegyek jelképes áron kaphatóak, érdeklődni a 30/377-2082-es telefonszámon és az [email protected] e-mail-címen lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában