Gyors közbenjárás

2024.04.17. 09:30

Szabadnapos mentő mentett életet Móron

Magda György szabadnapos mentőápoló is szemtanúja volt annak, hogy egy idős hölgy elesett a biciklijével és láthatóan azonnali segítségre szorult. A mentő gyors fellépése életmentőnek bizonyult.

Feol.hu

Illusztráció!

Fotó: Mediaworks-archív

Kedden egy móri rendelőintézet közelében biciklizett egy idős hölgy, amikor hirtelen rosszul lett és elesett kerékpárjával. Több szemtanú, köztük Magda György, szabadnapos mentőápoló is azonnal a segítségére sietett. Az életmentő megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett, így rögtön megkezdte újraélesztését, amihez a rendelőintézet munkatársai is csatlakoztak egy félautomata defibrillátorral és a mentőket is értesítették. „Miután bajtársaink a helyszínre értek, közösen folytatták az emelt szintű ellátást, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!" – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában