Új kommunikációs csatorna

2024.04.18. 11:00

Már mobilon is elérhetőek a legfrissebb települési hírek

Új kommunikációs rendszer segíti az információáramlást Sárkeresztúron. Az ingyenesen letölthető applikációban minden aktualitás egy helyen elérhető.

Héjj Vivien

Fotó: Shutterstock

Immár Sárkeresztúr lakói és a település történései iránt érdeklődők is használhatják az ingyenesen elérhető Munipolis applikációt – ami egy okos kommunikációs rendszer – annak érdekében, hogy minden fontos eseményről és történésről első kézből értesüljenek.

Az ingyenesen letölthető program felhasználói a szükséges regisztráció után veszélyhelyzeti értesítéseket kaphatnak, azonnal láthatják az aktuális híreket és hivatali értesítéseket, valamint tájékozódhatnak a település kulturális- és sporteseményeiről is.

Mindezeken túl a felület lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók javaslatokat tegyenek a településre vonatkozóan, illetve bejelentsenek olyan észlelt problémákat, mint az úthiba, a rongálás vagy az illegális szemétlerakás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában