Segítség

2024.04.15. 17:01

Dupla tükör a torony sori biztonságért

Nagy segítség a Tóvárosi lakónegyedben élők számára az a dupla tükör,mely a Hosszúsétatér-Torony sor kereszteződésébe került.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Fékcsikorgások és gázadás hajnaltól késő estig – jellemezték a kereszteződést a Torony sor azon négyemeletes társasházának lakói, akik nap mint nap hallgatják a Hosszúsétatér-Torony sor kicsi, de annál forgalmasabb csomópontjában zajló közlekedési helyzeteket. A szűk utcák és a sok autó miatt ugyanis nehéz belátni a kereszteződést, a forgalom azonban túl nagy ahhoz, hogy a probléma ne okozzon valódi fejtörést.

A dupla tükör felszerelésére Mészáros Attila, a körzet önkormányzati képviselője, Székesfehérvár alpolgármestere hívta fel a figyelmet. Így mostantól akár jobbról, akár balról érkezik autós a Hosszúsétatéren, a Torony sorból kikanyarodni szándékozó autós ezt már a tükrök segítségével is észlelheti. A lakók örülnek a változásnak, ahogy annak is, hogy nem egyből az egyirányúsítás, mint forgalomszabályozási módszer, merült fel megoldásként.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában