Zene

2016.10.29. 19:10

Kunu Márió egyik pillanatról a másikra vált népszerűvé

Nap mint nap kapja a szerelmes üzeneteket a lányoktól Kunu Márió zenész. Persze az énekes nemcsak a külsejével hódította meg a hölgyeket, hanem a dalaival is. Az egyik fehérvári tetoválószalonban beszélgettünk a fiatal virtuózzal a karrierjéről és a terveiről.

Laci Patrícia

A dalaihoz készült klipjei milliós nézettségeket hoznak a legnépszerűbb videomegosztó oldalon, közösségi oldalán óriási rajongótáborral rendelkezik, megosztott posztjait több ezren lájkolják, de ki is ő? Az ifjú zenész nem más, mint Kunu Márió, aki jelenleg a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend. Az énekessel az egyik fehérvári tetoválószalonban találkoztunk, ugyanis a fiatalember barátnője, Alexandra portréját szerette volna viszontlátni a testén. Márió el-árulta, azért tetováltatta magára szerelmét, hogy bizonyítsa a lánynak, mennyire szereti őt. A muzsikussal karrierjéről is beszélgettünk.

- A zenei pálya már egészen kicsi korom óta foglalkoztatott: 7-8 éves lehettem, amikor a bátyám Kicsi Tysonnal, a hazai rap egyik kultikus tagjával dolgozott együtt. A testvérem ismertté vált. én pedig nagyon felnéztem rá. Ennek hatására nekem is az lett az álmom, hogy felnőttként híres legyek - emlékezett vissza az indíttatására Márió, aki ma már arra törekszik, hogy minél jobb zenésszé, előadóvá fejlődjön.

Fotó: Koppán Viktor

A zenész eleinte csak rappelt, végül az élete úgy alakult, hogy az éneklésben találta meg önmagát, 10 évvel ezelőtt kezdett el dalokat írni. Márió 2010-ben az egyik tehetségkutató versenyben is megmutatta a hangszálaiban rejlő erőt, bár nem egyedül jelentkezett a megmérettetésre, hanem egy csapattal. A Street nevű formációban Márió mellett Batka Ignác, Burai Krisztián és a Fekete Vonat egyik tagja, Báró is feltűnt. A fiatal tehetség úgy gondolja, az életében ez a csapat hozta meg számára azt az áttörést, amire gyermekkora óta vágyott. A fiatalember életútjában van egy furcsa csavar is, hiszen szólókarrierjének beindulását nem tervezte tudatosan, pusztán a véletlennek köszönheti népszerűségét.

- A barátnőmnek készítettem egy videoklipet, ennek segítségével akartam megkérni a kezét. A kisfilmet feltöltöttem az internetre, hogy a kedvesemnek örömet szerezzek vele. Meglepődtem, amikor kiderült, a videót az első nap már 150 ezren megnézték. Azóta több klipet is készítettem, közben, ahogy telt-múlt az idő, azt vettem észre, egyre nagyobb közönséget érek el a dalaimmal. Nos, röviden így indult be a szólókarrierem, ennek már tíz hónapja - osztotta meg velünk történetét Márió.

Az énekes hamarosan meglepi rajongóit egy albummal is, ehhez eddig már 12 dal készült el, de a munkálatok még folytatódnak. Várhatóan november közepén jelenik meg a friss korong.

- Szeretnék egy kiváló lemezt. A profizmusra törekszem - mesélte az énekes.

Márió elmondta, a magyar zenészek közül leginkább Caramelre néz fel, az ifjú énekes emberileg és zeneileg is nagyon kedveli a Fonogram-díjas művészt.

Miután Márió bal karján elkészült az alkotás, a szalonban közönségtalálkozót is rendeztek, hogy a rajongók is beszélhessenek vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!