Zene

2016.09.29. 15:20

A rajongók nagy örömére

Mór - Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb zenekarának a Halott Pénz számít. Ezt az állítást megerősíti az, hogy a csapat november 5-ei, Fezen Klubban megtartott bulijára kevesebb mint két nap alatt elfogytak a jegyek.

Laci Patrícia

A Halott Pénz emellett szinte az összes hazai fesztiválon jelen volt, például a Szigeten azon a nagyszínpadon szórakoztatták a közönséget, amelyen fellépett Sia, Muse, David Guetta, John Newman, Bastille, Rihanna vagy éppen a Die Antwoord. Az együttes tagjai dalaikban keverik a hip-hop, a rap, a pop s az alternatív stílusokat. A Halott Pénz Ülni. Örülni. Megőrülni című albuma még március végén jelent meg, a korongon felcsendül a Darabokra törted a szívem, a Valami van a levegőben vagy a Majd. Amellett, hogy a zenekar egész évben megállás nélkül járja az országot, még a stúdiózásra is szakítanak egy kis időt, az Élnünk kellett volna című legújabb szerzeményük szeptemberben jelent meg, a dalban közreműködik Kőváry és az Agabeat. Aki nagy rajongója Marsalkó Dávid és csapatának, elcsípheti a fiúkat a Móri bornapokon október 2-án, vasárnap 20.30 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!