Videoton

2014.05.31. 19:55

Új időszámítás kezdődik

Végre! Sokan sóhajtottak fel emígy Székesfehérváron, amikor megtudták, hogy Burcsa Győző lesz a Videoton FC klubvezetője.

Bobory Balázs

Ez egyrészt annak szólt, hogy egy Vidi-legenda jut hosszú idő után újra fontos szerephez az egyesületnél, másrészt megszűnik az az áldatlan helyzet, hogy az aktuális vezető-edzőre senki nem tud rápirítani az emeleten, mivel eddig ott mindenki csak szurkolója volt legfeljebb ennek a játéknak, a valódi hozzáértés hiányzott.Talán most már nem fordulhat majd elő, hogy menedzserek túlzott érdekérvényesítő képessége befolyásolja a játékosigazolásokat, és nem maradhatnak következmény nélkül nyilvánvaló edzőbakik, vagy éppen játékvezetők elleni felesleges kirohanások. Végre!Végre olyan szakember került szakmai kérdésekben döntési pozícióba, akit korábban is egyenesnek, következetesnek és az élet minden területén sikeresnek ismertünk. Olyan szakember, aki nem játssza el a nyakkendős figurák előtt a bólogató Jánost, hanem érvényesíti érdekeit, ha viszont nem hagyják dolgozni és beleszólnak a munkájába, odébbáll. A magyar futballban érdekes lesz látni, hogy játékos, tréner miként viszonyul a szigorú, egyértelműen lefektetett elvekhez, a munkába vetett hithez. Bízunk benne, hogy gyümölcsöző kapcsolat kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!