„Nekem Velence Advent”

2017.12.09. 16:55

Sütik jótékony céllal: megújul a velencei Meseliget Óvoda

Kis süteményekből sok pénz jött össze a velencei óvodának a jótékonysági akció során. Az intézménynek jól jött a karácsony előtti felajánlás.

S. Töttő Rita

Az akció eredményét Koszti András adta át

Fotó: Igari Balázs

Karitatív tevékenységgel is színezi a három adventi vasárnapot végigkísérő programokat a „Nekem Velence Advent” eseménysorozatot szervező helyi TDM egyesület. Süteményfelajánlásokat vártak és kaptak is szép számmal magánszemélyektől, vállalkozásoktól. Az első jótékonysági süteményvásár rögtön beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis több mint 70 ezer forint adomány gyűlt össze, amelyet a Meseliget Óvoda számára ajánlottak fel a szervezők.

Az akció eredményét Koszti András adta át
Fotós: Igari Balázs

Az összeget Koszti András polgármester és a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület elnöke, Bogdán Csaba adta át csütörtökön az óvoda vezetőségének. Az akció keretein belül gyűjtenek még a Zöldliget Általános Iskola, valamint a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány javára is.

Míg az előbbinek december 10-én, az utóbbinak december 18-án várják az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!