Ügyintézés teljes komfortja

2017.12.09. 19:57

Több az épület, mégis kevesebb az illeték Fejér megyében

Hét középület energetikai fejlesztése zárult le sikerrel, jelenleg három új járási hivatal építése zajlik.

R. Szolga Réka

A megyeháza dísztermében rendezték meg az átadóünnepséget

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Minden jelentős épület megújult, továbbá új szervezeti kultúra vált jellemzővé az utóbbi hét esztendőben – mondta el Simon László kormánymegbízott az összesen hét korszerűsített épület átadóünnepségén. Kiemelte: a korábbi évtizedekben ehhez hasonló mértékű fejlesztésre nem volt példa, amelynek köszönhetően megyénk polgárai új aspektusból láthatják a kormányhivatalok működését. Mint kiderült, három teljesen új járási hivatal építése is folyamatban van Fejérben: Bicskén, Székesfehérváron a Honvéd utcában és Dunaújvárosban.

A megyeháza dísztermében rendezték meg az átadóünnepséget
Fotós: Koppán Viktor Dávid

Az ügyfelek magas szintű kiszolgálása csak tanult kollégákkal lehetséges, ezért – tette hozzá – az állami tisztviselők továbbképzése folyamatos. Simon László az érintett helyszínek felújításainak részleteiről számolt be: Székesfehérváron a Mátyás király körúti, a Csíkvári, a Kégl György, a Koch László utcai, a Piac és a Sörház téri épületeket, valamint a Móri járás Foglalkoztatási Osztályának épületét érintően történtek meg az átadások. A külsőségek mellett komoly energetikai modernizálás, illetőleg tartalmi korszerűsítés jellemzi az összes érintett beruházást – tudtuk meg Varga Tamás honvédelmi államtitkártól és Molnár Krisztiántól, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökétől, akik köszöntőjükben szintén a sikeres kormányberuházásokra emlékeztettek és üdvözölték a fejlesztések mértékét. Amellett, hogy a legmodernebb korszerűsítések zajlanak, számos illetéket eltörölt a jelenlegi kormányzat a közelmúltban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!